Uusi Suzuki Vitara

Suzuki Vitara, Suomen ylivoimaisesti eniten myyty nelivetoinen kompakti katumaasturi

Suzuki Vitara on neliveto, joka on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Vitaran AllGrip Select –nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan.

 

Uudistunut Suzuki Vitara on tyylikkäämpi ja turvallisempi

Suzuki Vitara saavuttaa 30 vuoden iän, minkä kunniaksi se on uudistunut monipuolisesti. Moottorina on aina taloudellinen Boosterjet-turbomoottori ja turvavarustus on luokkansa täydellisin. Lisäksi Vitaran tyyliä on hiottu niin ulkonäön kuin sisustuksenkin osalta.

Vitara on muotoiltu niin taitavasti, etteivät sen linjat ole lainkaan vanhentuneet vuosien kuluessa. Niinpä ulkonäköä on vain hiottu uudella keulan ilmeellä ja LED-takavaloilla. Edessä kromattu säleikkö ja uudelleen muotoiltu puskuri lisäävät Vitaran tyylikkyyttä. Vanteissa on uutta tyyliä ja värivalikoimaan on tullut lisää kaksi uutta vaihtoehtoa.

Sisätiloiltaan Vitara on entistä korkeatasoisempi. Kojelauta on nyt miellyttävän pehmeäpintainen ja tekniikka on uutta. Mittaristo ja kello ovat entistä helppolukuisempia ja päämittareiden välissä on nyt värillinen ajotietokoneen näyttö.

Moottoreissa tärkeä parannus on siirtyminen bensiinimoottoreissa kokonaan turbotekniikkaan. Vitaran perusmoottori on nyt vähemmän kuluttava ja puhtaampi 1,0-litrainen 112 Boosterjet -turbomoottori. Toisena moottorina jatkaa nykyisen Vitaran S-mallissa ollut 1,4-litrainen 140 Boosterjet -turbomoottori. Suomeen Vitaraa tuodaan vain nelivetoisena ja Vitaran voi valita vaihteiston joko käsivalintaisena tai automaattivaihteisena.

Suzuki Vitarassa on kattava varustelu ja uudistuksen myötä varustetasoa kohennetaan entisestään. Erityisesti huomiota on kiinnitetty turvavarusteluun, jossa Vitara nousee luokkansa huipulle. Uudessa Vitarassa on paljon varusteita, joita kilpailijoihin ei saa rahallakaan.

Uudistuneessa Suzuki Vitarassa on vakiona mm. aktiivinen kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistus ja törmäyksenestoavustimessa on nyt myös jalankulkijoiden tunnistusominaisuus.

Suzuki – Aina oikea neliveto.

 

Suomen säätä et voi valita. Suzukin voit.

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo