Uusi Suzuki Vitara Hybrid

Suomen suosituin kompakti nelivetoinen katumaasturi, nyt myös hybridinä!

Taloudellinen hybridijärjestelmä

Käsivalintaisella vaihteistolla varustetut Vitarat ovat aina kevythybrideitä. Vitaran uusi 48V kevythybridijärjestelmä parantaa polttoainetehokkuutta yli 15 prosentilla. Hybridijärjestelmä sisältää kulutuksen pienentämiseksi 48 voltin jännitteellä toimivan yhdysrakenteisen käynnistingeneraattorin (ISG) tavallisen laturin sijaan. Yhdysrakenteinen käynnistingeneraattori (ISG) on laturi, jossa on moottoritoiminto. Sähkömoottorin teho on 10 kW ja vääntömomentti 50 Nm. Akun koko on 0,384 kWh. Hybridijärjestelmässä on seuraavat toiminnot: jarrutusenergian talteenotto, polttomoottorin sähköavustus, käynnistysmoottoritoiminto, väännön täydennys ja lisäys sekä sähköinen tyhjäkäynti.

AllGrip Select -nelivetojärjestelmä: vakaa ajettavuus kaikilla alustoilla

Suzukilla on vankka kokemus nelivedosta – jo yli 40 vuoden ajan. AllGrip-nelivetotekniikka
huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla, joko automaattisesti
tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan, olipa olosuhteet mitkä tahansa. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on neljä kuljettajan valittavissa olevaa ajoasetusta
(Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten
ajo-olosuhteiden mukaan. AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan.

Yksilöllinen varustelu ylittää odotuksesi

Suzuki Smart -audiojärjestelmän 7” kosketusnäytöltä voit helposti ohjata musiikkia, videota, MirrorLink/AndroidAuto/Apple CarPlay -yhteensopivaa matkapuhelinta ja GLX+SR-varustetasossa on lisäksi vakiovarusteena navigointi. Kosketusnäytön ruudulta näet myös aina vakiovarusteena olevan peruutuskameran kuvan, joka kattaa alueet, joita taustapeilit eivät näytä.

Tavaratila

Vitaran tavaratila on 375 litraa takapenkkien selkänojien ollessa pystyasennossa. 60/40-suhteessa kääntyvät takaistuimien selkänojat mahdollistavat pitkien tavaroiden kuljettamista ja madalletun nostokorkeuden ansiosta lastaaminen on vaivatonta. Takaistuimien selkänojat käännettyinä tavaratilaa on runsaat 1 120 litraa.

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo