Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-In Hybrid

Älä seuraa muita, vaan ole omanlaisesi.

Suzuki-malliston lippulaivaksi on saapunut aivan uusi katumaasturi Across, joka on kaikkia muita Suzuki-malleja kookkaampi ja tehokkaampi. Uutuus kasvattaa Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle ja monipuolistaa nelivetoisten mallien valikoimaa. Acrossissa yhdistyvät katumaasturin särmikkäät piirteet, urheilulliset yksityiskohdat ja erottuva keula – tämä auto huomataan.

Muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta. Kulmikkaat lokasuojan kaaret, terävät kulmat ja vahva muotokieli tuovat ulkonäköön jykevyyttä. Edessä jäähdyttäjän säleikössä on samaa tyyliä kuin Swift Sportissa, mikä antaa Acrossille sukunäköisyyttä Suzukin muihin malleihin. Tyylikkyyttä ulkonäköön lisäävät LED-valot edessä ja takana sekä korkeatasoiset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa yhdistetään kiiltävää mustaa ja kiillotettua pintaa.

Runsaasti tehoa ja minimaalinen kulutus

Uudessa Suzuki Acrossissa käytetään hyväksi Toyotan yli kahden vuosikymmenen kokemusta hybriditekniikasta. Numerot puhuvat puolestaan, sillä bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin suurin yhteisteho on 225 kilowattia (306 hv), minkä avulla Across kiihtyy paikaltaan sadan kilometrin tuntinopeuteen 6,0 sekunnissa. Hiilidioksidipäästö on WLTP-normin mukaisesti ainoastaan 22 g/km* ja polttoaineenkulutus vastaavasti 1,0 l/100km*, mikäli auton ajoakkua ladataan.

Tehokkaat sähkömoottorit tekevät ajamisesta tasaista ja hiljaista sekä niiden suuri vääntö mahdollistaa mukavan päivittäisen ajamisen. Kun ajon aikana tarvitaan enemmän kiihtyvyyttä ja nopeutta, bensiinimoottori käynnistyy antaen lisätehoa. Näin voit nauttia mielenrauhasta pidemmillä matkoilla.

Hybridijärjestelmän suuren (18,1 kWh) ajoakun kapasiteetin ansiosta toimintamatka pelkällä sähköllä ajettaessa on jopa 75 km* WLTP-normin mukaisesti. 2,5-litran bensiinimoottori mahdollistaa pidemmätkin ajomatkat.

Edistyksellinen E-Four nelivetojärjestelmä

Sähköinen E-Four -nelivetojärjestelmä käyttää itsenäistä taka-akselilla sijaitsevaa sähkömoottoria, joka kehittää 40 kW tehoa ja 121 Nm vääntömomentin. Hyvissä olosuhteissa kaikki voima välitetään etupyörille. Tilanteen niin vaatiessa jopa 80 prosenttia voimasta voidaan johtaa tiehen takapyörien kautta. E-Four -nelivetojärjestelmässä on kaikki nelivedon hyvät ominaisuudet ja samalla kulutus on erittäin alhainen.

Sisätilat

Ohjaamossa yhdistyvät mukavuus, ylellisyys ja ajamisen helppous. Mukava, ergonomisesti muotoiltu sisustus sekä korkealaatuiset materiaalit ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat parhaan mahdollisen ajoelämyksen. Acrossin mukavat ja näyttävät istuimet ovat verhoiltu synteettisella nahalla. Etuistuimien hyvä sivuttaistuki ja jämäkät jouset tekevät autossa istumisesta mukavampaa. Kuljettaja löytää hetkessä mainion ajoasennon istuimen monipuolisten sähkösäätöjen sekä sähköisesti säädettävän ristiselän tuen avulla.

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo