Uusi GLE

Älykästä ylivoimaa.

Ennakkomyynti alkanut. Kysy lisää meiltä.

 

Tältä menestys näyttää. Mutta pinnan alla on vielä suurempaa.

Entistä älykkäämpi, huomaavaisempi ja hienotuntuisempi GLE on aivan uudenlainen SUV.

Rauha. Kenties uuden GLE:n tärkein ominaisuus.

Uusi aktiivinen alusta tukee aktiivisesti urheilullista tai mukavaa ajotapaa valitun ajo-ohjelman mukaan. Kaarrekallistustoiminto ja kamerapohjainen ajoradantunnistus luovat suvereenin ajokokemuksen.

Empatia. Ensimmäistä kertaa SUV:issa.

Uusi, lisävarusteena saatava ENERGIZING COACH voi aktiivisesti rentouttaa ja virkistää kuljettajaa. Sitä varten ohjelmisto yhdistää fitnessmittarin tiedot ja auton lukuisat mukavuusjärjestelmät.

Taidokas esitys lasin suojissa.

Tyylikkään lasin alla on kaksi suurta 12,3 tuuman täysdigitaalista näyttöä. Valittavana on neljä näyttötyyliä.

Mukautumiskyky on vahvuutta.

Ensimmäistä kertaa GLE:lle on haluttaessa saatavilla kolmas istuinrivi, jossa on kaksi täysikokoista istuinpaikkaa. Sisään on helppo astua ja jalkatilaa voi mukauttaa joustavasti säädettävän toisen istuinrivin ansiosta.

Hyvä kumppani suojaa sinua vaaroilta.

Ajoavustinjärjestelmät tarjoavat huippuluokan mukavuutta ja turvallisuutta ja tukevat kuljettajaa tarvittaessa esim. nopeuden sovittamisessa, ohjaamisessa, kaistan vaihtamisessa tai törmäysvaaran uhatessa.


 

Uskomattoman tyylikäs SUV.

Hillitty oikeaan aikaan, ja seuraavassa hetkessä valmiina mihin tahansa – se tekee GLE:n muotoilusta taidetta.


 

Sisäiset arvot kunniaan.

Digitaalinäytöt, avohuokoinen puu ja vaikuttavat SUV-designin yksityiskohdat kertovat sisäisestä suuruudesta.


 

Ajodynamiikka

GLE on aina liikkunut suvereenisti maastossa kuin maastossa. Mutta uuden E-Active Body Control -alustan myötä mukavuus nousee aivan uudelle tasolle.

Täysaktiivinen alusta E-Active Body Control.

Uudessa ilmajousitteisessa täysaktiivisessa alustassa E-Active Body Control innovatiivisimmat ja älykkäimmät alustateknologiamme yhdistyvät kiehtovaksi ajoelämykseksi.

Ajo-ohjelmassa ”Curve” auto pystyy kallistumaan aktiivisesti sisäkaarteeseen. Se minimoi poikkittaisvoiman ja parantaa huomattavasti sekä mukavuutta että dynaamisuutta. Ajo-ohjelmassa ”Comfort” Road Surface Scan havainnoi stereokameralla auton edessä olevaa tien pintaa. Jousitusta ohjataan sitten niin, että korin liikkeet epätasaisella alustalla vähenevät huomattavasti. Lisäksi valittavana on ajo-ohjelmat ”Sport” ja ”Offroad”.

Tehokkaampi kuin koskaan. Moottorien uusi sukupolvi.

GLE kiihtyy uusilla moottoreillaan vahvemmin ja tehokkaammin kuin koskaan. Valikoimaa riittää 4-sylinterisestä dieselmoottorista silkinpehmeästi käyvän ja älykkäästi sähköistetyn 6-sylinterisen rivimoottorin kautta henkeäsalpaavaan V8-moottoriin.

Uudet 4- ja 6-sylinteriset dieselmoottorit kuuluvat luokkansa tehokkaimpiin ja täyttävät tiukimmat päästönormit. Kulutusarvot ovat matalimpia yläluokan SUV-mallien joukossa.

Uudet, sähköistetyt bensiininmoottorit – rivi-6 ja V8 – tarjoavat turboahtamisen lisäksi integroidun käynnistysgeneraattorin, sähköisen ilmastoinnin kompressorin ja 48-voltin sähköverkon. Integroitu sähkömoottori tukee EQ Boostina polttomoottoria esimerkiksi kiihdytyksen aikana tarjoamalla yhteensä jopa 270 kW (367 hv) tehon ja 500 Nm vääntömomentin. Se mahdollistaa ajamisen ilman polttomoottoria (”rullauksen“) ja syöttää energiaa 48-V verkkoon huipputehokkaan energian talteenoton avulla.

Lisäksi kaikissa malleissa on automaattivaihteisto 9G-Tronic ja 4Matic-neliveto.

Neliveto, jossa muuntuva voimanjako.

Jotta ajoon lähtö olisi turvallista myös liukkaalla alustalla, järjestelmä jakaa vääntömomentin jatkuvasti etu- ja taka-akselin välillä. Myös yli- ja aliohjautuminen vähenee huomattavasti dynaamisessa kaarreajossa.

Jatkuva neliveto 4Matic ja sähköinen luistonestojärjestelmä 4ETS luovat ihanteelliset Offroad-ominaisuudet ja upean pidon irtonaisellakin pinnalla sekä lumessa ja sohjossa. Huomattava plussa ajodynamiikassa syntyy, kun uuden GLE:n järjestelmä pystyy ensimmäistä kertaa jakamaan voiman joustavasti etu- ja taka-akseliston välillä. Kaarteissa auto käyttäytyy tahallisen yli- tai aliohjautumisen ansiosta huomattavasti dynaamisemmin.


 

MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Uusi GLE on ensimmäinen katumaasturi, jossa on vallankumouksellinen MBUX-infotainment-järjestelmä. Siihen kuuluu muun muassa luonnollinen puheohjausjärjestelmä ja kosketusnäyttö, ja se oppii joka matkalla lisää kuljettajan tavoista ja toiveista.

 

 

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo