Uusi EQB.

Electric mobility in a new dimension.

419

kilometrin toimintamatka (WLPT)

0

gramman CO2-päästöt

32

minuutin latausaika pikalatausasemilla

Helppoa ja nopeaa latausta.

Päätä itse, miten haluat ladata EQB-autosi: mukavasti kotona Mercedes-Benz Wallbox Home -latauslaitteella vai julkisilla latausasemilla.

Sähköautoilusta on tullut jokapäiväinen tapa liikkua.

Mercedes me:n etä- ja navigointipalveluilla sähköautoilusta tulee miellyttävää ja taloudellista: olet joka hetki täysin perillä senhetkisestä toimintamatkasta ja latausasemien sijainneista lähelläsi tai ajoreitin varrella. Ennakoiva navigointijärjestelmä Electric Intelligence aikatauluttaa latauspysähdykset automaattisesti ajoreittisi varrelle. Älypuhelimesi Mercedes me -sovelluksella pääset lisäksi muuttamaan latausasetuksia ja käyttämään esi-ilmastointia auton ulkopuolelta.

Koe sähköautoilun uusi ulottuvuus.

Tutustu alla olevalta videolta Mercedes-EQ:n ja uuden EQB:n maailmaan.

Omasta tilasta tulee totta.

Uudessa EQB:ssä yhdistyvät tyypillisen Mercedes-EQ-auton design-elementit ja luonteikas ilme. Koet sähköisen ajamisen täysin uudella tavalla autossa, jossa on jopa seitsemän istuinta, reilu tavaratila ja MBUX-multimediajärjestelmä.

Särmikäs. Vahvaluonteinen. Sähköinen.

Design vakuuttaa heti ensi silmäyksellä: Mercedes-EQ -autoille tyypillinen Black Panel -keula sekä näyttävät yhtenäiset valonauhat ajovalojen ja takavalojen välissä liittävät EQB:n Mercedes-EQ -autoperheeseen.

Sähköisty jokaisella ajomatkalla: ruusukullanväriset elementit ja taustavalaistu somiste-elementti korostavat EQB:n sisätilan modernia ilmettä. Tarkoin harkitut design-tehosteet kuten turbiinimaiset ilmastoinnin suuttimet vahvistavat sisätilan vakaata, vankkaa ja laadukasta yleisilmettä.

Tee EQB:stä täysin omasi.

Valitse erilaisista varustepaketista ja tee EQB:stä täysin omien mieltymystesi mukainen auto. Advanced-paketti ja Advanced Plus -paketti rakentuvat toinen toisensa pohjalle ja ne sisältävät lukuisia mukavuuteen, turvallisuuteen ja teknologiaan liittyviä kohokohtia, jotka yksilöivät EQB-autosi juuri haluamallasi tavalla.

AdvancedAdvanced Plus
Advanced-paketti tuo autoon lisää esteettisiä yksityiskohtia ja käytännöllisiä varusteita. Kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä yhdistyvät kojelaudan laajakuvanäytöksi, Widescreen Cockpitiksi, joka on auton todellinen digitaalinen hallintakeskus. Lisäksi useat avustinjärjestelmät auttavat sinua pitämään kaiken hallinnassa stressaavissa tilanteissa.

  • Widescreen Cockpit sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera
  • Peilipaketti
Mukavuudesta tulee suorastaan käsin kosketeltavaa tämän paketin myötä. Advanced-paketin varusteiden lisäksi autossa on esimerkiksi miellyttävä avaimettoman käytön Keyless-Go-mukavuuspaketti. Hyvänolon tunnetta lisäävät ajomatkan aikana lisäksi kaksialueinen Thermotronic-ilmastointiautomatiikka sekä Advanced-äänentoistojärjestelmän huippusointi samalla, kun älypuhelimesi latautuu kätevästi langattomasti.

  • Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä
  • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
  • Keyless-Go-mukavuuspaketti
  • Advanced-äänentoistojärjestelmä
  • Widescreen Cockpit sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera
  • Peilipaketti

Miellyttävä ja turvallinen tien päällä.

EQB:n intuitiivisesti mukautettavat mukavuusvarusteet, monikäyttöinen tilakonsepti ja älykkäät turvallisuusjärjestelmät varmistavat erinomaisen täyssähköisen ajonautinnon.

Mukavuus on EQB:n asialistalla ykkösenä: monikäyttöisen ja joustavan tilaratkaisun ansiosta autoon mahtuu jopa seitsemän henkilöä tai vaihtoehtoisesti tavaratilaa löytyy jopa 1 710 litraa. EQB tarjoaa hyvät tilat monenlaisiin matkustustarpeisiin.

Turvallisemmin tien päällä: EQB:n ennakoivat ja älykkäät avustinjärjestelmät pitävät silmällä liikennetilannetta ja voivat varoittaa kuljettajaa vaaroista tilanteen mukaan. Näin auto suojaa matkustajia ja myös muita tienkäyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti. Avustinjärjestelmien ansiosta saavut määränpäähäsi turvallisesti ja miellyttävästi.

Teho jopa

215 kW (292 hv)

Vääntö jopa

520 Nm

Latausteho jopa

100 kW

suurimmalla latauskapasiteetilla (DC)

EQB numeroina.

Tunne EQB:n tehokkaiden sähkömoottoreiden ja korkeajännitelitiumioniakun aikaansaama erinomainen suorituskyky.

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin

Lauantaisin

klo 08-17

suljettu

koeajo