Uusi EQA.

This is for a new generation.

424

kilometrin toimintamatka (WLPT)

0

gramman CO2-päästöt

30

minuutin latausaika pikalatausasemilla

Helppoa latausta. Missä tahansa.

Akkujen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: joko lataat kotona Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteella tai matkan varrella lukuisista eri latauspisteistä, esimerkiksi kauppakeskuksiin tai moottoriteiden varsille sijoitetuista latauspisteistä.

Käytännöllistä sähköautoilua.

Etä- ja navigointipalvelut tekevät sähköautoilusta miellyttävää ja taloudellista. Niiden ansiosta pysyt jatkuvasti ajan tasalla tietyn alueen tai ajoreitin latauspisteistä ja samalla näet auton senhetkisen toimintamatkan. Navigointijärjestelmä Electric Intelligence aikatauluttaa latauspysähdykset automaattisesti ajoreittisi varrelle. Mercedes me -sovelluksella pääset muuttamaan latausasetuksia ja käyttämään esi-ilmastointia auton ulkopuolelta.

Sinulle, jolle muotoilu on tärkeää.

Tutustu alla olevalta videolta Mercedes-EQ:n ja uuden EQA:n maailmaan.

Sähköistävä ilme.

EQA ilmentää uusien näyttävien design-elementtien avulla uutta elämäntyyliä, johon sähköautot kuuluvat erottamattomasti.

EQA-autosi. Yhtä yksilöllinen kuin sinä itse.

Valitse kolmesta varustepaketista ja tee EQA:sta omien mieltymystesi mukainen auto.

Runsaat varustepaketit.

Advanced-paketista Premiumiin: varustepaketit rakentuvat aina toistensa pohjalle ja vievät EQA:n aina seuraavalle tasolle.

ProgressiveAdvancedAdvanced PlusPremium
Varustelu on runsas jo EQA:n vakiomallissa eli Progressive-malliversiossa, joka tarjoaa reilusti mukavuutta. Se sisältää nahkaisen ohjauspyörän, mukavuusistuimet, peruutuskameran ja Easy-Pack-takaluukun.
Advanced-paketti tuo sisätilaan lisää ilmettä käsittäen mm. kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä, jotka on koottu näyttäväksi Widescreen Cockpitiksi.
Advanced Plus -paketin myötä autoon tulee vielä huippulaadukas äänentoistojärjestelmä, joka tarjoaa matkustamoon ylellisen soinnin matkan ajaksi samalla kun älypuhelin latautuu langattomasti.
Varustepakettien huipulta löytyy Premium-paketti. Sen kohokohtia ovat Burmester® Surround Soundsystem -äänentoistojärjestelmä ja panoraamakattoluukku. Paketti täyttää todella kaikki toiveet.

Ensiluokkainen. Turvallinen. EQA.

EQA:n mukavuusvarusteet ja turvallisuusjärjestelmät tarjoavat ainutlaatuisen sähköisen ajokokemuksen.

Koe MBUX

MBUX tulee sanoista Mercedes-Benz User Experience ja se tarkoittaa lyhyesti: voit käyttää EQA-autoasi älykkäästi ja vaistonvaraisesti kookkailla ja tarkkapiirtoisilla näytöillä, joiden näyttämän sisällön päätät itse. Käyttö tapahtuu käsielein, koskettamalla tai puheohjauksella. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, ”Hey Mercedes”, minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi. Älypuhelimien ja digitaalisen median liitännät pitävät huolen ainutlaatuisesta tiedon ja viihteen tarjonnasta autossa.

Vie sinut turvallisesti perille.

EQA:n älykkäät ajoavustinjärjestelmät osaavat ajatella, pitää silmällä liikennetilannetta ja varoittaa kuljettajaa vaaroista tietyissä tilanteissa. Auto suojaa matkustajiaan ja myös muita tienkäyttäjiä tehokkaasti – esimerkiksi poistumisvaroittimella, vaikka olet jo saapunut turvallisesti määränpäähäsi.

140

kW teho

375

Nm vääntö

100

kW suurin latausteho (DC)

Kiehtova teknologia takaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen.

EQA:n nautinnollisesta ajokokemuksesta pitää huolen tehokkaan sähkömoottorin ja korkeajännitelitiumioniakun saumaton yhteistyö.

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin

Lauantaisin

klo 08-17

suljettu

koeajo