Uudistunut Mitsubishi Pajero saapuu Suomeen

Mitsubishi tuo legendaarisesta maasturista Mitsubishi Pajerosta uudistuneen version syksyllä Suomen markkinoille. Uudistunut Pajero on aiempaa tyylikkäämpi ja mukavampi. Sen huippuluokan maasto-ominaisuuksista ei ole kuitenkaan tingitty, mikä on tehnyt Pajerosta luokkansa esikuvan.

Uudistuneen Pajeron tunnistaa Mitsubishin modernista keulailmeestä. Auto on saanut uuden etusäleikön, joka yhdessä uudelleen muotoillun etupuskurin kanssa luo Pajerosta vahvan vaikutelman. Ulkonäön viimeistelevät puskurin alaosaan sijoitetut LED-päiväajovalot. Takana puolestaan auton vararenkaan kotelo sulautuu nyt paremmin koriin. Tämä on saatu aikaiseksi pyöräkotelon läpi kulkevalla värikoristeella.

Uudistunut Pajero on aiempaa hiljaisempi parantuneen äänieristyksen ansiosta. Matkustusmukavuutta lisää jo Invite-varustetasoon vakiona kuuluva takailmastointi erillisellä lämpötilan säädöllä. Invite-varusteluun sisältyvät nyt myös Xenon-lähivalot vakiona. Pienenä, mutta tärkeänä yksityiskohtana Pajero on saanut uuden avaimen.

Mitsubishi Pajero on 7-paikkainen, ylellinen maastoauto, joka tarjoaa markkinoiden kilpailukykyisimmän nelivetotekniikan. Pajerossa (Instyle Navi -varustetaso) on henkilöautomarkkinoiden paras vetokyky (3 500 kg) hintaansa nähden.

Uudistuneen Mitsubishi Pajeron hinnat alkavat Invite-varustetasolla 63 290 eurosta.

Lehdistötiedote 7.10.2014

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin

Lauantaisin

klo 08-17

suljettu

koeajo