Tulossa uusi C-Sarja.

Uusi C-Sarja.

Tervetuloa mukavuusalueellesi.

Mercedes-Benz C-sarjan sedan ja farmari uudistuvat. Luvassa on auto, joka mullistaa käsityksiä luokkansa turvallisuudesta ja mukavuudesta. Mukavuus, liitettävyys, hallinta: monet jännittävät ja uudet kohokohdat odottavat sinua.

Uuden sedanin ja farmarin kohokohtia:

  • MBUX-multimediajärjestelmä
  • Digital Light -ajovalot ja projektiotoiminto (toistaiseksi vain Saksassa)
  • Uudistunut keula ja takaosa
  • Nelipyöräohjaus

Huippumuotoiltu kokonaisuus.

Katso alta uuden C-sarjan sedanin ja farmarin design-videot.

Tutustu uudenlaiseen ylellisyyteen.

Uusi C-sarja tuo mukavuutta elämääsi ja ilmentää urheilullista ylellisyyttä sen modernilla muotoilulla. Dynaamiset mittasuhteet ja pidennetty akseliväli vievät sinua eteenpäin. Sisätila vakuuttaa innovatiivisilla kohokohdilla, jotka ovat tuttuja uudesta S-sarjasta.

Yhdistää sinut mukavuusalueeseesi: MBUX.

Uusi MBUX -multimediajärjestelmä on digitaalinen liittymä sinun ja C-sarjan autosi välillä. Lisätty todellisuus navigointiin auttaa sinua lisäksi säilyttämään hyvän yleiskuvan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ajonautinto on enemmän kuin vain osiensa summa.

Nelipyöräohjaus tarjoaa erinomaisen pidon ja parantaa lisäksi merkittävästi ajettavuutta. Esimerkiksi auton käsiteltävyys pysäköitäessä on aiempaakin parempi. Head-up-näyttö puolestaan edistää ajonautintoa tarjoamalla parhaan mahdollisen näkymän autosta ulos. Samalla se varmistaa luottavaisen ajokokemuksen muuntamalla tuulilasin digitaaliseksi näyttöpinnaksi.


Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo