Seikkailu odottaa soratien päässä

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV nyt alkaen 36 390 €

Ei enää huolta toimintamatkan riittävyydestä

Sähköajon toimintamatka on jopa 45 km tehokkaan akun ansiosta. Kun tähän lisää 2,4-litraisen moottorin, niin yhdistetty toimintamatka on jopa yli 640 km. Liike-energiaa varastoituu regeneratiivisen jarrutuksen aikana, joten voit nauttia sähköajon eduista energian loppumisesta huolehtimatta.

Yksi markkinoiden pisimmistä PHEV-ajoneuvon toimintamatkoista

Yhtä helppoa kuin puhelimen lataaminen

Eclipse Cross PHEV:n voi ladata usealla eri tavalla. Jos käytät pikalaturia, auton lataaminen 80 prosentin varaukseen kestää vain 25 minuuttia.

Tavallinen lataus

Lataa tavallista pistorasiaa käyttämällä. Suosittelemme tarkastuttamaan pistorasian ja asennuksen pätevällä sähköasentajalla ennen latauksen aloittamista tai asennuttamaan vakituiseen latauspaikkaan kiinteän latauslaitteen.

100 %:N VARAUS

  • 230V8A: 7,0 TUNTIA*
  • 230V10A: 6,0 TUNTIA
  • 230V16A: 4,0 TUNTIA
Pikalaturi

Pikalaturi lataa auton akun 80 prosentin varaustasoon vain 25 minuutissa. Pikalatausmahdollisuus löytyy yleisesti moottoriteiden huoltoasemilta ja pääteiden lähettyviltä. Myös supermarkettien ja ostoskeskusten parkkipaikoilla on yleisiä pikalatauspisteitä.

80 %:N VARAUS
25 MINUUTTIA*

Saat ilmoituksen, kun auto on ladattu

Haluatko saada tiedon siitä, kun Eclipse Cross PHEV:n akku on ladattu täyteen? Mitsubishin etäohjaus kertoo sen sinulle. Sen avulla voit myös määrittää latausajan etänä tai ohjelmoida matkustamon esilämmityksen tai jäähdytyksen, jotta lämpötila olisi täydellinen, kun palaat autoosi.

Eclipse Cross PHEV -mallin lataaminen on yhtä helppoa kuin puhelimen lataaminen. Voit käyttää lataukseen lähes mitä tahansa tavallista pistorasiaa, asentaa kiinteän latauslaitteen tai ladata julkisissa latauspisteissä.

Sama työmatka – nyt vain paljon halvemmalla

Akun täyteen lataaminen ei maksa paljon, ja sillä voi ajaa jopa 45 kilometriä. Jos keskimääräinen työmatka on noin 8 kilometriä, Eclipse Cross PHEV:n päivittäiset käyttökustannukset lasketaan tällöin senteissä, eikä bensiinimoottoria tarvitse välttämättä käyttää juuri lainkaan.

Eclipse Cross PHEV -mallin toimintamatka sähköllä on jopa 45 km, joten käyttökustannukset ovat huomattavan alhaiset.

Sporttinen ulkomuoto, hienostuneet sisätilat

Eclipse Crossin tarkasti suunnitellut yksityiskohdat parantavat mukavuuttasi ja älykkäät ominaisuudet pitävät sinut aina yhteydessä ajantasaisista tiedoista.

Kuljettajasta tuntuu kuin hän istuisi lentokoneen ohjaimissa

Eclipse Crossin hallintalaitteet on ryhmitelty vaakasuuntaisesti. Kojetaulu on siis suunniteltu niin, että kaikki on käden ulottuvilla. Voit käyttää hallintalaitteita minimaalisin liikkein ja keskittyä paremmin edessä olevaan tiehen.

Smartphone Link Display Audio -järjestelmän avulla voit integroida laitteesi saumattomasti. Android Auto™: Yhdistämällä Android™-älypuhelimesi SDA:han voit käyttää lempisovelluksiasi äänikomennoilla. Samalla voit keskittyä tiehen ja ajaa turvallisemmin. Apple CarPlay: Yhdistämällä iPhonesi SDA:han voit helposti käyttää karttoja, musiikkia, puheluja ja paljon muuta Sirin avulla. SDA auttaa sinua tekemään iPhonellasi mitä haluat, jopa tien päällä.

359 litran tavaratila

Tavaratila on 10 % suurempi kuin aiemmissa Eclipse Cross -malleissa. Tämä tarkoittaa sitä, että tavaratilaan mahtuu esimerkiksi kolme halkaisijaltaan 24 sentin golfbägiä tai neljä matkalaukkua takaistuimen ollessa paikallaan.

Edistykselliset turvallisuusominaisuudet

2021 Eclipse Cross PHEV on yksi luokkansa turvallisimmista autoista edistyksellisten ominaisuuksiensa ansiosta. Älykkäät anturit tarkkailevat ympäristöä ja varoittavat vaaroista.

Pysy turvallisen etäisyyden päässä muista autoista

Pitää yllä valitun etäisyyden autosi ja edellä ajavan auton välillä tutkan avulla, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Tämä toiminto on hyödyllinen ruuhkaisilla moottoriteillä.

Hidastaa nopeuden automaattisesti törmäysten välttämiseksi

Etutörmäysvaroitin toimii ylimääräisenä silmäparina ja tarkkailee edessä olevaa tietä kameroiden ja lasertutkan avulla, jotta kaikki olisivat turvassa. Kun etutörmäys havaitaan, järjestelmä antaa varoitusäänen ja jarruttaa automaattisesti etutörmäyksen estämiseksi tai siitä aiheutuvien vahinkojen vähentämiseksi.

Kuolleiden kulmien automaattinen tarkkailu

Takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat auton takana vasemman- ja oikeanpuoleisissa kuolleissa kulmissa olevat autot, ja lisäävät näin turvallisuutta. Kun kuolleessa kulmassa havaitaan jokin este, sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

*Arvioitu aika. Todellinen latausaika riippuu olosuhteista.

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin

Lauantaisin

klo 08-17

suljettu

koeajo