Hybridikuningas

Uudistunut Mitsubishi OUTLANDER PHEV MY20 -mallisto alkaen 43 990 €.

MUOTOILU

OUTLANDER PHEV:n uusi muotoilu korostaa voimaa ja hienostuneisuutta. Se kuvastaa premium-luokan kaupunkimaasturin parhaita puolia aina keulan ”Dynamic Shield” -konseptin mukaisesta muotoilusta, joka viestii turvallisuutta ja suorituskykyä täysin uudistuneeseen takaosaan.

 

TILAVAA MUKAVUUTTA

Astu mukavuuden ja hienostuneisuuden keitaalle, jossa ajonautintoa tehostavat runsas jalkatila, uudet ylelliset varusteet ja äärimmäisen alhainen melutaso.

 

KOE PHEV

Hiljaistakin hiljaisempi. Verrattoman vakaa. Uudessa OUTLANDER PHEV:ssä voit aivan kuin liitää tien yläpuolella rauhallisesti ja rentouttavasti Twin Motor 4WD- ja S-AWC-järjestelmien tuottaman pehmeän ja välittömän väännön sekä ajovakauden ansiosta. Tunne korostaa jokaisen matkan nautittavuutta.

 

SULAVA AJETTAVUUS

OUTLANDER PHEV vastaa jokaiseen komentoosi tarkasti ja varmistaa, että pysyt tilanteen tasalla.

 

TEKNIIKASTA MIELENRAUHAA

 Edistyneet uudet turvallisuusominaisuudet tukevat turvallisempaa ajamista OUTLANDER PHEV:llä. Voit ajaa luottavaisin mielin, sillä sinua ja matkustajiasi suojaavat tukeva RISE-kori ja kattavat, palkitut turvallisuusominaisuudet.

 

HIENOSTUNUT
OUTLANDER PHEV mahdollistaa mukavan matkustamisen. Auto on varustettu Mitsubishin uusimmilla mukavuusvarusteilla tehden matkanteostasi nautinnollista.

 

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin

Lauantaisin

klo 08-17

suljettu

koeajo