Uusi B-sarja

UusiB1

Justify nothing.

Me olemme luoneet perheauton uudelleen.

Uusi B-sarja on täällä! Dynaamisempana, mukavampana ja turvallisempana kuin koskaan aikaisemmin.

 


 

 

Uusimman sukupolven ajoavustinjärjestelmätTyylikäs sisätila ja Wrap-around -designWidescreen Cockpit ja LINGUATRONIC -puheohjausjärjestelmä
Koska turvallisuus on kaikkein tärkeintä.

Uuteen B-sarjaan on saatavana erilaisia ajoavustinjärjestelmiä, jotka tukevat sinua kuljettajana ja helpottavat arkeasi. Kuten esimerkiksi aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC, joka voi säilyttää automaattisesti halutun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon, tai aktiivinen jarrutusavustin, joka voi jarruttaa itsenäisesti hätätilanteessa. Näin sinä ja perheesi matkustatte aina turvallisesti ja olette ”parhaissa käsissä”.

Ympäröi itsesi vain parhaimmalla.

Uusi B-sarja hurmaa jo sisään noustessa kokoluokkaansa nähden ainutlaatuisella sisätilallaan. Sen takaa ajattoman tyylikäs ”Wrap-around”-design. Siirtymät kojelaudan, keskikonsolin ja oviverhouksien välillä ovat sulavia ja matkustajat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Kuin syliin kiedottuna.

Puhuminen tekee kaikesta helpompaa.

Toimistossa, kotona perheen kanssa ja nyt myös uudessa B-sarjassa. Sillä uusi B-sarja on varustettu luonnollisella, intuitiivisella puheentunnistuksella. Halutessasi voit kuitenkin suorittaa tärkeimmät asetukset myös kosketusnäytön tai Touch-Padin avulla. Aina juuri siten, kuin sinä haluat.

 


 

 

Oletko valmiina elämäsi upeimpiin elämyksiin?

Uusi B-sarja on valmiina kaikkeen: tutustu autoon, joka kokeilee kaikkea uutta yhtä mielellään kuin sinäkin.

 

AMG Line/Line ProgressiveWidescreen Cockpit ja intuitiivinen käyttöjärjestelmä
Jokainen saa olla täällä oma itsensä.

Korostetun urheilullinen tai dynaamisen moderni: sinä valitset uuden B-sarjan ulkoasun. Voit valita AMG Line- ja Progressive-malliversioiden väliltä ja muokata niitä halutessasi valinnaisten lisävarusteiden ja varustepakettien joukosta juuri niin kuin sinä itse haluat. Näin uudesta B-sarjasta tulee sinun oma B-sarjasi.

Sinä voit valita.

Moderni Widescreen Cockpit -ohjaamo toivottaa sinut tervetulleeksi yhdeksi yksiköksi sulautetun kahden täysin digitaalisen näytön kanssa. Uusi puheohjauksen, kosketusnäytön, Touchpadin ja ohjauspyörässä sijaitsevien Touch-Control-painikkeiden yhdistelmä tarjoavat lisäksi entistä enemmän toimintoja. Aivan kuten sinä haluat.

 


 

 

Toiseksi paras syy perustaa perhe.

Uusi B-sarja esittäytyy kiihdyttävästi urheilullisempana ja dynaamisempana kuin koskaan ennen.

 

Malliversiot: Style, Progressive, AMG LineInnovatiivinen sisätilan Wrap-around -designSuuret 19 tuuman vanteetSisätilan muotoiluvideoKorkealaatuiset materiaalitTunnelmavalaistus 64 värillä

Korostetun urheilullinen, erityisen tyylikäs tai dynaamisen moderni: uudessa B-sarjassa sinä valitset auton ulkomuodon. Voit valita malliversioiden Style, Progressive ja AMG Line välillä. Myös sisätilan voit sisustaa täysin omien mieltymystesi mukaan monilla upeilla somiste-elementeillä, tyylikkäillä väriyhdistelmillä ja lukuisilla muilla sisätilan varusteilla. Näin uudesta B-sarjasta tulee sinun oma B-sarjasi.

Uuden B-sarjan sisätila suorastaan kietoo syliinsä. Siirtymät kojelaudan, keskikonsolin ja oviverhouksien välillä ovat sulavia ja tarjoavat miellyttävän Wrap-around -designin. Suuret ikkunapinnat ja kapeat kattopilarit luovat valoisan tunnelman ja mahdollistavat vaikuttavan näkyvyyden joka puolelle autossa ja auton ulkopuolella.

Urheilullisuuden uusi ulottuvuus: uusi B-sarja tarjoaa sinulle ensimmäistä kertaa myös ainutlaatuisen valikoiman suuria 19 tuuman kevytmetallivanteita. Valinta on sinun: matta himalajanharmaa 5-kaksoispuolamuotoiltu, musta AMG-monipuolamuotoiltu, tai titaaninharmaa AMG-monipuolamuotoiltu.

Tähän sisätilaan voisi uusi B-sarja vaatia pääsymaksun. Niin paljon kiehtovia yksityiskohtia, jotka vain odottavat matkustajia: keskipisteenä ovat vapaasti sijoitetut näytöt Widescreen-optiikalla. Myös valaistut tuuletussuuttimet, avohuokoiset puukoristeet tai 64 värin tunnelmavalaistus saavat haluttaessa aikaan urheilullis-progressiivisen ilmapiirin.

Jokainen yksityiskohta täsmää: istuimet, somiste-elementit, tuuletussuuttimet, ohjauspyörä ja erityisesti kojelauta. Mistä tämä johtuu? Voit mukauttaa uuden B-sarjan sisätilat täysin yksilöllisesti omien mieltymystesi mukaan. Toiveistasi ja malliversiosta riippuen käytettävissäsi on monipuolinen valikoima värejä ja korkealaatuisia materiaaleja. Kuten esimerkiksi hienointa nahkaa, avohuokoista puuta tai tyylikkäitä kromielementtejä. Sillä sinähän itse tiedät parhaiten, mistä pidät.

Lisävarusteisen tunnelmavalaistuksen miellyttävä, epäsuora valo luo ainutlaatuisen tunnelman koko sisätilaan. Ja vieläpä täysin henkilökohtaisten mieltymystesi ja tunnelmasi mukaan. Valittavanasi on 64 väriä sekä tyylikkäästi yhteensointuvia värimaailmoja ja valoefektejä, jotka upottavat esimerkiksi tuuletussuuttimet, ovet ja kojelaudan kiehtovaan värien leikkiin. Näin näyttäydyt aina parhaassa valossa uudessa B-sarjan autossasi.

 


 

 

Tule vain lähemmäksi.

Uusi B-sarja jo odottaa sinua. Ja sen erinomainen istuinmukavuus, tila ja tavaratilan joustavuus.

 

Matala lastauskorkeusHelppo pääsyJaettavat ja alaskäännettävät takaistuimet

Paljon tilaa suurelle mukavuudelle: uudessa B-sarjassa tavaroiden kuormaus ja auton pakkaaminen on helppoa matalan lastauskorkeuden ansiosta. Lisäksi tavaratila on helposti mukautettavissa tarpeidesi mukaan, sillä takaistuin on erittäin joustava: sen selkänojan kaltevuutta voi säätää tai kääntää alas osiin jaettuna (40-20-40). Silloin käytettävissäsi on jopa 1540 litraa tavaratilaa. Erityisen suuren tavaratilan lastausaukon ansiosta myös suurikokoiset tavarat mahtuvat helposti autoon.

Kiitos hieman korotetun istuimen ja istuma-asennon sinun ei tarvitse nousta tai laskeutua uuteen B-sarjaan. Liu’ut vain vaivattomasti autoon sisälle. Loistavan ajoasennon lisäksi sinulla on optimaalinen näkymä liikenteessä, mikä tekee ajamisesta erityisesti kaupungissa huomattavasti miellyttävämpää. Myös suuret ikkunat parantavat näkyvyyttä joka puolelle.

Suurille perheille ja pienille seikkailuille: uusi B-sarja on mitä parhaiten varustautunut lähes kaikkiin tilanteisiin elämässä. Esimerkiksi korkussäädettävällä (8cm) tavaratilan lattialla sekä selkänojalla, jonka kaltevuutta voi säätää. Vaihtoehtoisesti enemmän tavaratilaa tai enemmän jalkatilaa. Lisäksi selkänojat ovat erikseen alas käännettävissä, jopa kolmessa osassa (40-20-40). Tämän ansiosta voit kätevästi ja ennen kaikkea turvallisesti sijoittaa suurikokoiset tai hankalasti kuljetettavat tavarat uuteen B-sarjaan.

 


 

 

Nojaa taaksepäin.

Uudessa B-sarjassa olet joka päivä liikkeellä turvallisemmin ja mukavammin kuin koskaan aiemmin. Voit vakuuttua siitä itse.

 

HANDS-FREE ACCESSMonisäätöistuimetLämmitettävä monitoimiohjauspyörä

Mahdollistaa uuden B-sarjan tavaroiden mukavan lastaamisen ja purkamisen autosta.

Vaikka vain viikonlopun ostoksia tai hiihtovarusteita sisään lastattaessa: lisävarusteinen HANDS-FREE ACCESS mahdollistaa takaluukun käytön uudessa B-sarjassa täysin ilman kosketusta. Vain pieni jalan heilautus takapuskurin alla olevalle alueelle riittää ja takaluukku avautuu tai sulkeutuu automaattisesti. Tämä on erittäin kätevää etenkin silloin, kun sinulla on paljon kannettavaa, eivätkä kätesi ole vapaana takaluukun avaamista tai sulkemista varten.

 

 

Integroidulla hierontatoiminnolla kuljettajalle ja etumatkustajalle.

Uudessa B-sarjassa on ensimmäistä kertaa kuljettajan ja etumatkustajan valittavissa monisäätöistuin, joka tarjoaa suurinta istumamukavuutta ja sivutukea. Täytettävien ilmatyynyjen ansiosta voidaan sivuosia ja ristiseläntukea täysin yksilöllisesti ja helposti mukauttaa kosketusnäytön kautta. Vielä mukavampaa on hierontatoiminto. Tässä kammiot sykkivät ristiselän alueella täyttymällä ja tyhjenemällä vuorotellen. Näin selkääsi arvostetaan juuri sillä tavalla, kuin se ansaitseekin.

Ohjauspyörän lämmitys lämmittää ohjauspyörän kehän miellyttävään lämpötilaan.

Kun sen kerran on saanut käsiinsä, niin siitä ei enää koskaan halua irti päästää: lisävarusteena saatava lämmitettävä monitoimiohjauspyörä hemmottelee sinua ylemmän luokan mukavuudella. Lämmitys tapahtuu riippumatta auton lämmityksestä, ja siten kätesi lämpiävät nopeasti. Monitoimiohjauspyörä tarjoaa Touch-Control-painikkeilla lisäksi helpon pääsyn moniin auton toimintoihin. Näin voit rauhassa pitää kätesi ohjauspyörässä ja keskittyä täysin valppaana liikenteeseen.

 


 

 

Tässä on kaikki toisin ja silti niin tuttua.

Tutustu käyttökonseptiin, joka on intuitiivisempi kuin koskaan, ja joka päivä päivältä mukautuu sinuun yhä paremmin.

MBUXKosketus-käyttökonseptiNäyttötyylitPuheohjausLisätyn todellisuuden videotekniikka

Uutta B-sarjaa voi käyttää intuitiivisesti, ja se myös mukautuu päivä päivältä sinuun yhä enemmän. Niinpä se muun muassa muistaa tiesi toimistoon ja voi ruuhkan sattuessa automaattisesti näyttää nopeamman reitin. Järjestelmän takana on vallankumouksellinen MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Se on multimediajärjestelmä, joka jatkuvasti oppii yhä enemmän sinusta ja mieltymyksistäsi. Ja näin niin kauan, kunnes uusi B-sarja tuntee sinut lähes paremmin kuin sinä itse.

Klassisia näppäimiä ja säätimiä on turha etsiä uuden B-sarjan cockpitistä. Siinä kaikki on uutta. Kuten kosketusnäyttö tai touchpad, joiden avulla voit yhdellä sormella käyttää lähes kaikkea autossa ja säätää toivomuksiesi mukaan. Esimerkiksi näyttötyylejä, tunnelmavalaistusta tai Infotainment-järjestelmää. Niitä voit ohjata myös suoraan ohjauspyörässä olevilla Touch-Control-näppäimillä. Eikä sinun tätä varten tarvitse lainkaan irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä.

Ohjaamossa sinua odottaa kaksi täysin digitaalista näyttöä, jotka on ainutlaatuisesti sulautettu yhdeksi yksiköksi. Se ei vain näytä upealta, vaan sitä voi myös helposti mukauttaa tarpeidesi mukaan. Mittariston näytössä voit esimerkiksi valita kolmesta näyttötyylistä ”Klassinen”, ”Urheilullinen” tai ”Hienostunut”, joita voit vaihdella mielialasi, matkan kulun tai ajotilanteen mukaan.

Uusi B-sarja ymmärtää sinua paremmin kuin mikään muu auto. Ja näin sanan varsinaisessa merkityksessä. Uuden MBUX-puheohjauksen ansiosta se kuuntelee sinua ja ymmärtää sinua ilman, että sen täytyy aiemmin opetella käskyjä. Mutta ei tässä vielä kaikki. Se tarkastaa kohdepaikkakunnan sään, vaihtaa radioasemaa ja ohjaa sinut nopeinta reittiä kotiin. Haluatko lukea tekstiviestin, sanella ja lähettää sen? Vain kaksi sanaa riittää: ”Hey Mercedes”. Ja uusi B-sarja on jo pelkkänä korvana ja valmiina kaikkeen.

Kuljettajan hyvä yleiskuva liikennetilanteesta on edelleen yksi parhaista turvallisuusjärjestelmistä. MBUX:in lisätyn todellisuuden videotekniikka navigointia varten auttaa sinua hallitsemaan myös monimutkaiset liikennetilanteet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Teknologia verkottaa sitä varten virtuaalisen maailman todelliseen maailmaan. Ja heijastaa sinulle medianäyttöön graafisia navigointi- ja liikenneohjeita reaaliaikaisina kuvina auton ympäristöstä. Näin järjestelmä voi auttaa sinua saapumaan perille turvallisemmin ja rentoutuneemmin.

 


 

 

Hämmästyttävän muunneltava on myös ajotunne.

Urheilullisiin asetuksiin riittää Dynamic Select -katkaisimen painallus. Parempaa pitoa varten kytkeytyy lisäksi automaattisesti päälle lisävarusteinen 4MATIC-neliveto. Kun taas kaksi sylinteriä voi kytkeytyä automaattisesti pois päältä polttonesteen säästämiseksi. Näin uusi B-sarja tarjoaa sinulle innostavan ajokokemuksen, mutta myös aina juuri sinulle ja ajotilanteeseesi parhaiten sopivan.

 

NelivetoDynamic SelectSäädettävä iskunvaimennusSylinteripoiskytkentä

Uusi B-sarja on moottorista riippuen saatavana 4MATIC-nelivedolla varustettuna, joka varmistaa kaikissa tilanteissa parhaan suhteen dynamiikan, pidon ja tehokkuuden välillä. Takavetopyörästöön integroitu sähköhydraulisesti ohjattava lamellikytkin mahdollistaa muunneltavan momentinjaon. Se riittää taloudellisesta etuvedosta aina 50:50-jakoon lumessa, liukkaalla kelillä tai dynaamisessa ajotavassa. Näin pääset aina hallitusti ja turvallisesti päämäärääsi.

Dynamic Select -ajo-ohjelmien avulla voit helposti mukauttaa uuden B-sarjan ajo-ominaisuuksia omien toiveidesi mukaan. Riippuen siitä, pidätkö erittäin mukavasta, urheilullisesta, säästäväisestä tai yksilöllisestä ajotavasta, valittavissasi on neljä ohjelmaa ”Comfort”, ”Sport”, ”Eco” ja ”Individual”. Painikkeen painallus riittää, ja järjestelmä muuttaa automaattisesti moottorin, vaihteiston, alustan, ohjauksen ja ilmastoinnin ominaisuuksia. Voit nauttia ajamisesta aivan oman makusi mukaan.

Jos haluat nauttia enemmän ajosta mutkaisilla teillä, erityisen taloudellisesta ajotavasta tai suuresta mukavuudesta pitkillä matkoilla: Uuden B-sarjan alusta on varustettu säädettävällä iskunvaimennuksella, joka halutessasi mukauttaa pyörien vaimennuksen ja siten myös ajo-ominaisuudet senhetkisten tarpeidesi mukaan. Valitse sitä varten vain yksi kolmesta profiilista ”Sport”, ”Eco”, tai ”Comfort” DIRECT SELECT -keinukytkimellä keskikonsolissa. Aivan kuin uudessa B-sarjassa olisi samassa useita alustoja.

Uudessa B-sarjassa on käytettävissä huippumoderni 4-sylinteristen bensiinimoottorien sukupolvi, jossa on sylinteripoiskytkentä. Erityisesti alemmilla kuormitus- ja kierroslukualueilla voidaan kaksi sylinteriä automaattisesti kytkeä pois päältä. Se säästää polttonestettä ilman havaittavaa tehon vähenemistä. Heti kun kuljettaja kiihdyttää hieman voimakkaammin, sylinterit kytkeytyvät täysin huomaamatta taas päälle.

 

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo