Uusi A-sarja

A_sarjaUusi1

Tutustu autoon, joka oppii tuntemaan sinut.

Täysin uudenlainen tapa käyttää autoa

Uusi intuitiivinen, oppiva MBUX-käyttöliittymä kehitettiin kehitettiin varta vasten sinulle. Sen ansiosta voit säätää jokaisen pienen yksityiskohdan tarkalleen omien toiveittesi, ajotyylisi ja tarpeittesi mukaan. Voit hallita eri toimintoja vaivattomasti Touchpad-kosketuslevyn, ohjauspyörän ja ensimmäistä kertaa myös uuden kosketusnäytön avulla.

 

Muoto ei seuraa funktiota vaan tunnetta

Toisinaan näet jotakin ja tiedät heti, että se sopii sinulle täydellisesti. Voilà: uusi A-sarja. Urheilullinen ulkonäkö. Edistyksellinen asenne. Pitkät, selkeästi muotoillut linjat. Aisteja hivelevän kaunis ja sopusuhtainen kori. MULTIBEAM LED -ajovalot korostavat lisäksi hienostunutta ilmettä. Tämä on tyylikkyyttä aidoimmillaan.

 

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect

Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

 

Aja taloudellisemmin, toimi tehokkaammin.

Mercedes-Benz vastaa liikkuvuuden ja ekologisen kestävyyden kasvavaan tarpeeseen älykkäillä ratkaisuilla. Kestävän kehityksen teknologioita hyödyntämällä voidaan vähentää merkittävästi polttonesteen kulutusta ja lisätä suorituskykyä.

 

Revontulentie 2
93600 Kuusamo

Arkisin
Lauantaina

klo 08-17
klo 09-13

koeajo